خواص آلو قطره طلا

خاصیت آلو قطره طلا, فایده های آلو قطره طلا

درمان سردردهای گرم از خواص آلو قطره طلا می باشد

از خواص آلو قطره طلا می توان به رفع تشنگی و گرما زدگی در فصل تابستان توصیه کرد. در ادامه به مقداری از خواص آلو قطره طلا اشاره کرده ایم.

آلوها دارای انواع مختلفی نظیر آلوزرد یا قطره طلا، سیاه، سرخ و آلوی ترش جنگلی هستند که تقریباً خواص مشابهی دارند ولی آلو زرد یا طلایی بها داروئی بیشتری دارد. این نوع آلو از نظر دارویی و ترکیبات شیمیایی سرشار از انواع مواد معدنی از جمله آهن، کلسیم، فسفر، منیزیم، منگنز، فلور، گوگرد، پتاسیم و قند و همچنین دارای ویتامین های A، گروه ویتامین های B و C می باشد. آلو به دلیل داشتن پتاسیم زیاد از افزایش فشارخون پیشگیری می کند و احتمال بروز بیمار یهای قلبی – عروقی را کاهش می دهد.

آلو پرآب و شیرین می باشد و طبیعتی سرد دارد. دقیقا به دلیل همین طبعش می باشد که به گرم مزاج ها توصیه می شود آلوی قطره طلا بیشتر مصرف کنند.

برای درمان سردردهای گرم، قبل از غذا آلوی تازه یا خشک میل کنند.

ویتامین C موجود در آلو به جذب آهن کمک می کند و سبب سلامت بافت بدن مادر و جنین می شود و مصرف آن به سبب سرشار بودن از ویتامین ها و املاح انبوه، در دوران شیردهی هم توصیه می شود.

ویتامین C موجود در آلو قطره طلا، برای پیشگیری از عفونت های مجاری تنفسی مفید می باشد.

آلو قطره طلا، به دلیل وجود ویتامین A برای قوه ی بینایی، پوست و دستگاه ایمنی بدن مفید می باشد.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه سرکه انگبین سنتی (سکنجبین) + خواص

وجود ویتامین A، ویتامین C، مس سبب اثرات خلاف پیری می شود.

خواص آلو قطره طلا,فواید آلو قطره طلا

آلو، دردهای فصلی را تسکین می دهد و درد مفاصل را رفع می کند

آلو زرد برای دفع سموم بدن، فشارخون بالا، چربی خون و دیابت توصیه می شود و بهتر می باشد هر روز قبل از صبحانه آن را میل کنید.

آلو، دردهای فصلی را تسکین می دهد و درد مفاصل را رفع می کند.

برای درمان بی‌حالی عمومی بدن مناسب می باشد، خوب می باشد که از خیس کرده آلو صبح ناشتا استفاده کنند.

فيبرها سبب می شوند که زودتر حس سيری کنید و از آنجا كه ديرهضم هستند و مدت زمانه طولانی در معده می مشابه حس گرسنگی را به تأخير می ‌اندازند. از اين گذشته فيبرها به ويژه به دليل دفع چربی غذاهای مصرف شده از طريق مدفوع، ذخيره سازی كالری ها را محدودتر می كنند. توصيه می شود مصرف آلو خشک را در وعده های غذايی تان بگنجانيد. البته می ‌توانيد در مواقعی كه ميل شديدی به خوردن داريد، آلو خشک ميل كنيد.

مضرات آلو قطره طلا, خواص و مضرات آلو قطره طلا

آلو قطره طلا، منبع زیاد خوبی از آهن می باشد

در روزهای گرم تابستان به دلیل کاهش میزان زیادی از آب بدن، شخص به خشکی مزاج گرفتار می شود که در نهایت عمل دفع زیاد سخت می شود که یکی از شناخته شده ترین خواص آلو، پیشگیری از یبوست می باشد. این تاثیر هم به واسطه وجود فیبر می باشد.

آلو قطره طلا برای مبتلایان به انگل، گلودرد، سردرد، ورم و سنگ کلیه، کم خونی، نقرس، سوء هاضمه، ترک، تلخی و بدبویی دهان، خارش پوست، جوش سیاه و اسید اوریک زیاد مفید می باشد.

بیشتر بخوانید:  بهترین جایگزین تخم مرغ در آشپزی و پخت و پز

آلوی خشک منبع زیاد خوبی از آهن می باشد و برای جلوگيری از كم خونی بسيار مفيد می باشد. افرادی كه مقادير كمی گوشت قرمز استفاده می كنند و گياهخوار هستند در معرض خطر دريافت ناكافی آهن هستند. فقدان آهن در نهايت به كم خونی منجر می شود كه خستگی مفرط و عدم تمركز از مالیات آن می باشد.

غذاهایی نظیر آش آلو بخارا برای درمان اختلال حواس و دیابت، شربت آلو زرد برای تندرستی مننژیت و خورشت آلو اسفناج برای برای افراد گرفتار به کم خونی، کم اشتهایی و ناراحتی های پوستی زیاد مفید می باشد.

خواص و مضرات آلو قطره طلا, نحوه ی مصرف آلو قطره طلا

آلو قطره طلا برای مبتلایان به انگل، زیاد مفید می باشد

بها غذایی آلو قطره طلا :

هر صد گرم از بخش خوراکی (میوه های) آلو دارای حدود:

192 کیلوژول (46 کیلوکالری) انرژی

11.42 گرم کربوهیدرات ها

9.92 گرم قندها

1.4 گرم فیبر

0.28 گرم چربی

0.7 گرم پروتئین

17 میکروگرم ویتامین آ

190 میکروگرم بتاکاروتن

73 میکروگرم زآزانتین و لوتئین

0.028 میلی گرم تیامین (ویتامین ب1)

0.026 میلی گرم ریبوفلاوین (ویتامین ب2)

0.417 میلی گرم نیاسین (ویتامین ب3)

0.135 میلی گرم ویتامین ب5

0.029 میلی گرم ویتامین ب6

5 میکروگرم اسید فولیک (ویتامین ب9)

9.5 میلی گرم ویتامین ث

0.26 میلی گرم ویتامین ای

6.4 میکروگرم ویتامین کا

6 میلی گرم کلسیم

0.17 میلی گرم آهن

7 میلی گرم منیزیوم

0.052 میلی گرم منگنز

16 میلی گرم فسفر

157 میلی گرم پتاسیم

0.1 میلیگرم روی

2 میکروگرم فلوراید

مضرات آلو قطره طلا :

زیاده روی در مصرف آلو زرد سبب ایجاد اسید اوریک، سنگ اگزالیک و تولید نفخ می شود و توصیه می شود افراد سرد مزاج و مبتلایان به سکته مغزی، خراش معده و اثنی عشر و آرتروز در مصرف آن زیاده روی نکنند.

بیشتر بخوانید:  راه تشخیص سوسیس و کالباس فاسد از سالم چیست؟

منبع: خوی وب و بیتوته

مطلب پیشنهادی

فواید گوشت مرغ

اگر بخواهیم گوشت مرغ را در 1 کلام شرح دهیم، “همه کاره بودن” توضیح مناسبی …