طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی

ترشی بادمجان کبابی,طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی,ترشی بادمجان کبابی ساده

ترشی با بادمجان کبابی

روش تهیه ترشی بادمجان کبابی

یکی از ترشی های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی، ترشی بادمجان کبابی هست. این ترشی با دستورهای متنوعی تهیه می شود.

طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی و سیر

مواد لازم برای ترشی بادمجان کبابی:

 بادمجان  8 رقم
 گوجه  4 رقم
 سیر له شده 1 قاشق غذاخوری
 فلفل دلمه ای نگینی زرد و سبز به مقدار لازم
 فلفل سریع خرد شده به مقدار لازم
 نمک و ادویه ترشی به مقدار لازم
سرکه و آب جوشیده به مقدار لازم
 ریحان و نعنای تازه ساطوری شده به مقدار لازم

طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی آسان :

بادمجان ها و گوجه ها را روی گاز کباب کنید. سپس پوست بادمجان ها را بگیرید و آن ها را ساطوری خرد کنید. برای اینکه آسوده تر پوست آن ها سوا شود، زمانی که داغ هستند، آن ها را داخل کاسه در داری قرار بدهید و بعد پوست آن ها را بگیرید.

سپس گوجه ها را پوست بگیرید و ساطوری خرد کنید و به بادمجان ها افزایش کنید. مقداری فلفل دلمه ای رنگی را نگینی خرد کنید و به ترشی افزایش کنید من از سبز و زرد استفاده کردم این برای خوشرنگ شدن ترشی می باشد. مقداری فلفل سریع را ریز خرد کنید و به ترشی افزایش کنید.

1 قاشق غذاخوری سیر له شده و به اندازه ی دلخواه ریحان و نعنای تازه و ساطوری شده افزایش کنید. سپس نمک، ادویه ترشی افزایش کنید و به آرامی و با تمرکزفکر همه را با هم مخلوط کنید. سرکه و آب جوشیده ی سرد شده را با هم مخلوط کنید و به مواد افزایش کنید. میزان آب و سرکه به ذائقه ی خودتان و سرکه ی مورد استفاده ی شما بستگی دارد. ترشی شما نباید آبکی باشد. تا حدی که روی مواد را بپوشاند کافی هست.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه انواع غذای رژیمی با برنج

بعد از مخلوط کردن، داخل شیشه ای پاکیزه و خشک مواد ترشی را بریزید و در آن را استوار ببندید. ترشی شما، همان روزگار قابل مصرف می باشد اما بهتر هست، بعد از یک هفته تا 10 روز مصرف می کنید.

نکته برای تهیه ی ترشی بادمجان کبابی :

– در این دستور می توانید فلفل دلمه ای را حذف کنید این سلیقه ای هست اما بودن آن ها سبب خوشرنگ شدن ترشی می شود.

– می توانید از سبزی های دیگر مشابه ترخون یا جعفری هم استفاده کنید.

– هرگز سیر و یا ادویه ترشی را از ترشی حذف نکنید زیرا به ترشی عطر و طعم خوبی می دهد.

ترشی لیته بادمجان کبابی :

ترشی بادمجان کبابی مجلسی,ترشی بادمجون کبابی,ترشی بادمجان کبابی و سیر

طرز تهیه ترشی بادمجون کبابی

مواد لازم برای ترشی لیته بادمجان کبابی :

 بادمجان 1 کیلو
 سیر  2 حبه
 فلفل دلمه ای 1 رقم
 فلفل سریع 2 رقم
 نمک به مقدار لازم
 سیاه دانه 1 قاشق غذاخوری
 گشنیز و جعفری و ریحان  به مقدار لازم
 هویچ رنده شده  2 رقم
سرکه قرمز یا سفید به مقدار لازم

طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی خوشمزه :

ابتدا بامجان ها را روی آتش یا روی گاز شعله پخش کن قرار بدهید و کبابی کنید. سپس پوست بامجان ها را بگیرید و آن ها را یا خرد کنید یا ساطوری کنید یا با گوشت کوب خوب له کنید.

سیر و فلفل ها و سبزی ها رو ریز خرد کنید. هویچ ها را با رنده ی درشت، رنده کنید و به مواد افزایش کنید.

اجازه بدهید تا بامجان ها سرد شوند. سپس همه ی مواد را با هم مخلوط کرده و نمک و سیاه دانه افزایش کنید. سرکه را کم کم ریخته و مخلوط کنید تا حدی که روی مواد را سرکه بپوشاند اما آبکی نشود.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه نان اردک یا آگردک

سپس در کاسه پاکیزه و خشک شیشه ای بریزید و در آن را استوار ببندید و در یخچال بگذارید و بعد از یک هفته می توانید آن را مصرف کنید.

نکته برای تهیه ی ترشی بادمجون کبابی :

– سرکه ی قرمز بهتر هست. اگر سرکه ی شما خیلی ترش هست با مقداری آب جوشیده ی سرد شده مخلوط کنید.

– اندازه و میزان مواد به خودتان بستگی دارد. می توانید با توجه به سلیقه ی خود آن ها را کم یا زیاد کنید.

طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی مجلسی :

طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی خوشمزه,طرز تهیه ترشی بادمجون کبابی,ترشی بادمجان کبابی درسته

طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی مجلسی

طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی مجلسی :

ابتدا گل کلم ها را به اندازه های دلخواه خر کنید و بشویید و اجازه بدهید آب آن ها خارج  شود، در همین حین، بادمجان ها را با گوجه ها کباب کنید و آن ها را پوست بگیرید و داخل ظرفی بریزید و مقداری سرکه به آن افزایش کنید و با گوشتکوب برقی خوب له کنید. فلفل قرمز، نمک، سیر پوست گرفته را به آن افزایش کنید و باز با گوشت کوب خوب بکوبید.

سبزی معطر خشک را به مواد افزایش کنید. مقدار کمی پودر سیر و سیاه دانه افزایش کنید و با قاشق هم بزنید. سپس گل کلم ها را به آن ها افزایش کنید. و به آرامی مخلوط کنید تا پایان بخت های گل کلم ها با مواد پر شود. سپس آن ها را داخل شیشه های پاکیزه و خشک بریزید و درب آن ها را استوار ببندید. برای جا افتادن ترشی اجازه بدهید 8-10 روز بماند.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه مرباي تمشک

میزان این مواد به سلیقه ی شما بستگی دارد.

 

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …