طرز تهیه خورش دال عدس

خورش عدس یکی از غذاهای لذیذ و محبوب خوزستان و جنوب است. می توانید خورش عدس بدون گوشت و خورش عدس را با گوشت چرخ کرده و گوشت مرغ به سلیقه خود تهیه کنید با برنج بخورید. خورش عدس خوزستان طرفداران زیادی دارد. معمولا با عدس برنج سرو می شود یا با نان میل می شود. در تمامی دستورات می توانید گوشت را از مراحل آماده سازی خورش عدس بردارید و یک غذای کاملا گیاهی و مقوی داشته باشید.در دستور خورش دال جنوبی از آب فوک هندی استفاده شده است که اگر طعم آن را دوست ندارید، می توانید آن را از خورش خارج کنید.خورش عدس مرغ خوزستانی مواد لازم برای خورش عدس مرغ خوزستانی برای 4 نفر زمان آماده سازی: 25 دقیقه زمان پخت: 1 ساعت پیاز، یک عدد سیر بزرگ، 4 یا 5 عدد فیله مرغ، 4 عدد خورش عدس، یک فنجان سیب زمینی بزرگ، یک تربچه، قاشق غذاخوری نمک و فلفل آب زردچوبه، دارچین و لیمو به میزان لازم خورش دال عدس جنوبی , خورش دال عدس , طرز تهیه خورش دال عدس طرز تهیه خورش عدس خوزستانی
با نخود تهیه خورش عدس خوزستانی با مرغ دال عدس ها را شسته و آبکش کنید.تابه را داغ کنید و پیاز خرد شده را در کمی روغن تفت دهید سپس زردچوبه و سیر را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی آن بلند شود. مرغ خرد شده را با دارچین، فلفل و 1 قاشق غذاخوری ماکارونی به تابه اضافه کنید و تفت دهید و 3-4 لیوان آب جوش به مواد اضافه کنید و در قابلمه را ببندید تا مرغ با حرارت ملایم بپزد. بعد از نیم ساعت سیب زمینی ها را به خورش اضافه کنید. 10 دقیقه قبل از پختن سیب زمینی ها، عدس را به خورش اضافه کنید، عدس آب زیادی به خود جذب می کند، پس مواظب باشید آب خورش کم نشود و خورش فرو نرود. بعد از یک ربع نمک، خورش را اندازه کنید و آبلیمو را اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید.خورش عدس دال با گوشت چرخ کرده مواد لازم خورش عدس دال با گوشت چرخ کرده 6 نفر عدس قرمز 2 پیمانه فرانسوی گوشت چرخ کرده 200 گرم سیر 5 عدد پیاز چرخ کرده سیب زمینی بزرگ 2 عدد گوجه فرنگی متوسط ​​2 عدد و نیم قاشق غذاخوری رب تمر هندی نصف لیوان فرانسوی فلفل قرمز نمک زردچوبه به میزان لازم روغن طرز تهیه خورش دال عدس , خورش دال عدس ساده , خورش دال عدس با مرغ طرز تهیه خورش عدس با گوشت چرخ کرده
طرز تهیه خورش عدس با گوشت چرخ کرده این طرز تهیه خورش عدس جنوبی با گوشت چرخ کرده به دلیل وجود فوک های هندی طعم و عطر متفاوتی دارد.پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن نصف تفت دهید تا سبک شود، گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. نمک، فلفل، زردچوبه را اضافه کنید و تفت دهید تا سفتی ادویه ها گرفته شود. پس از سرخ شدن کامل گوشت، 1 قاشق غذاخوری ماکارونی را به تابه اضافه کرده و تفت دهید و تابه را از روی حرارت بردارید و عدس ها را شسته و با سیب زمینی خرد شده و 2-3 لیوان آب روی حرارت ملایم بپزید. تمر هندی را خیس کنید و از صافی رد کنید تا دانه ها و تفاله آن گرفته شود. در صورت تمایل می توانید 1 قاشق غذاخوری آرد را با آب تمر هندی مخلوط کنید تا خورش غلیظ شود. نصف دیگر پیاز را در قابلمه در روغن تفت دهید تا سبک شود، سیر له شده را اضافه کنید، وقتی بوی سیر بلند شد، بقیه رب، نمک، فلفل و زردچوبه را به پیاز اضافه کنید و سپس عدس را در قابلمه اضافه کنید. . و اجازه دهید چند دقیقه بپزد. تمر هندی و گوشت چرخ کرده سرخ شده را به قابلمه اضافه کنید و نمک و فلفل را اندازه کنید و روی شعله ملایم بگذارید خورش غلیظ شود.خورش عدس دال غلیظ و کم آب است.حرارت را خاموش کنید و کمی آبلیمو به خورش اضافه کنید.خورش عدس دال را با برنج یا نان می خورند. خورش عدس جنوبی مواد لازم برای خورش عدس جنوبی 1 پیمانه رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری پیاز 1 حبه سیر آب 3 عدد لیمو یا لیمو آسیاب شده نمک و فلفل سیاه و قرمز و زردچوبه به میزان لازم  خورش دال عدس با گوشت قلقلی , طرز تهیه خورش دال عدس با گوشت قرمز , خورش دال عدس هندی طرز تهیه خورش عدس جنوبی را خیس کنید عدس را از چند ساعت قبل تغییر دهید تا ورم آن برطرف شود سپس با 2 لیوان آب روی آتش بگذارید و به مدت 5 تا 20 دقیقه بپزید. کف را از آب خارج کرده و پیاز را نگینی خرد کرده و در قابلمه با کمی روغن تفت می دهیم و وقتی سبک شد زردچوبه و سپس سیر رنده شده را اضافه کرده و تفت می دهیم تا عطر آن بلند شود. رب گوجه فرنگی را به همراه ادویه ها اضافه کنید و تفت دهید تا خام شوند سپس دال عدس را با کمی آب جوش به مواد اضافه کنید و صبر کنید تا غلیظ شود و جا بیفتد. در انتها مقداری آبلیمو یا آبلیمو به قابلمه اضافه کرده و با مقداری پیاز داغ تزیین کرده و با نان میل کنید.خورش دال عدس هندی مواد لازم برای خورش دال عدس هندی 5 فنجان عدس قرمز، 1 پیمانه نمک، 1 قاشق غذاخوری زردچوبه، 1 قاشق چایخوری زنجبیل تازه، 1 قاشق غذاخوری تخم گشنیز، 1 قاشق غذاخوری فلفل سبز، 1 تا 2 عدد پیاز رنده شده، 1 تا 1 عدد طرز تهیه خورش عدس 1 قاشق غذاخوری آرد ذرت 1 قاشق غذاخوری غذاخوری خورش دال عدس هندی , خورش دال عدس خوزستانی , خورش دال عدس جنوبی طرز تهیه عدس ها را بشویید و در قابلمه ای با 5 لیوان آب روی حرارت زیاد قرار دهید تا بجوشد.نمک، زردچوبه، زنجبیل تازه و فلفل خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و حرارت را ملایم کنید و 8 دقیقه بپزید. حرارت را خاموش کنید و 10 دقیقه در قابلمه را بگذارید. تابه کوچکی را روی آتش بگذارید و کمی روغن بریزید و پیاز ناگینی خرد شده را تفت دهید تا روشن شود سپس تخم گشنیز و آرد ذرت را اضافه کنید و کمی تفت دهید رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. مخلوط پیاز را به قابلمه اضافه کنید و حرارت را روشن کنید و 20 دقیقه دیگر مواد را تفت دهید تا کاملا جا بیفتند. خورش دال با عدس و گوشت، مواد لازم برای خورش دال با گوشت، 1 عدد پیاز متوسط ​​و 1 عدد درشت، 5 حبه گوشت چرخ کرده، عدس 200 گرم، 1 عدد سیب زمینی بزرگ، 1 عدد سیب زمینی، 1 قاشق چایخوری دارچین، 1/4 قاشق چایخوری آبلیمو، نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم طرز تهیه خورش دال، عدس متوسط ​​را با گوشت پیاز رنده کرده و آب آن را گرفته و با گوشت چرخ کرده، نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و ورز دهید تا کاملا چسبناک شود. گوشت را به شکل گلوله در آورید و در تابه ای با روغن داغ سرخ کنید.پیاز درشت را نگینی خرد کنید و در قابلمه تفت دهید تا سبک شود، سیر را له کنید و کمی زردچوبه اضافه کنید و تفت دهید تا بوی آن بلند شود.دال عدس را که قبلاً شسته اید به تابه اضافه کنید و تفت دهید، گوشت چرخ کرده، دارچین، فلفل و پاستا را به مواد اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید تا رنگ پاستا تغییر کند. 3-4 لیوان آب جوش به مواد اضافه کنید. سیب زمینی ها را مکعبی خرد کرده و به قابلمه اضافه کنید و مواد را به مدت 15 دقیقه تفت دهید تا خورش غلیظ شود. به ذائقه خود نمک و آبلیمو اضافه کنید. .

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …