طرز تهیه شیرینی قهوه

پخت شیرینی قهوه,مواد لازم برای شیرینی قهوه

درست کردن شیرینی قهوه

روزگار پخت : 40 لحظه

مواد مورد نیاز :

کره 90 گرم
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
پودر قند 55 گرم
زرده تخم مرغ  2 رقم
پودر قهوه سریع 1/5 قاشق مرباخوری
آب داغ 1 قاشق مرباخوری
آرد سفید 235 گرم

تهیه :
پودر قهوه را با آب داغ مخلوط کرده و می گذاریم تا کمی سرد شود. کره ، پودر قند و وانیل را با هم مخلوط و با همزن برقی به مدت ۵ لحظه می زنیم ، زرده تخم مرغ را دانه دانه به مواد افزایش و با همزن می زنیم (وقتی اولی جذب مواد شد دومین زرده را افزایش می کنیم) قهوه سرد شده را به مخلوط می افزاییم.

آرد الک شده را کم کم افزایش و با دست هم می زنیم تا خمیری بدست بیاید (2 قاشق از آرد را کنار گذاشته و در روزگار ورز دادن به خورد خمیر می دهیم) سطح صافی را آردپاشی کرده و روی آن خمیر را ورز می دهیم تا نرم شود.

سپس بین 2 کیسه نایلون خمیر را با وردنه به کلفتی ۳ میلی متر پهن می کنیم و با کاتر گرد شیرینی ها را برش زده و در سینی فر چرب شده می چینیم و در فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ لحظه قرار می دهیم. وقتی زیر شیرینی قهوه کمی طلایی شد ، شیرینی را از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن از سینی سوا می کنیم و به کاسه مورد نظر منتقل می نماییم.

نکته: برای آسودگی کار می توان داخل سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و شیرینی ها روی آن قرار بدهیم.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه ترشی فلفل هندی

منبع : خوی وب

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …