طرز تهیه شیرینی کلاچ میان پر

نحوه درست کردن کلاچ میان پر, طرز درست کردن کلاچ میان پر طرز تهیه شیرینی کلاچ خانگی و گیلانی

مدت زمان تهیه: 30 دقیقه مواد لازم برای تهیه کلاچ: 5-4 نفر آرد به اندازه مایع خمیر شود 1/2 لیوان شیر 3 قاشق غذاخوری شکر مایه خمیر 1 قاشق غذاخوری زعفران آب شده 1 قاشق غذاخوری یا 2 قاشق غذاخوری 1 تخم مرغ، 3 قاشق غذاخوری روغن، 3 قاشق غذاخوری مواد کلاچ: 1/2 لیوان پودر شکر و گردو آسیاب شده، 2 قاشق غذاخوری دارچین، 1 قاشق غذاخوری هل رنده شده، 1 قاشق چایخوری وانیل، طرز تهیه نیم کلاچ فیلینگ: برای تهیه این دسر ابتدا شیر را داغ کرده و مایه خمیر و شکر را اضافه کرده و یک ربع می گذاریم تا خنک شود و بعد از خنک شدن شیر و تخم مرغ و روغن را اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم سپس آرد الک شده را کم کم اضافه می کنیم. شیرینی تا زمانی که خمیر نرمی مانند نانوایی به دست بیاید، نباید خیلی سفت شود، خوب ورز دهید، روی آن را بپوشانید و بگذارید دو ساعت استراحت کند.بعد از دو ساعت گلوله هایی از خمیر در می آوریم و پهن می کنیم و در قالب مخصوص کوفته می چینیم و یک قاشق غذاخوری از مواد را داخل خمیر می ریزیم که ترکیبی از پودر قند، گردو آسیاب شده، دارچین، هل و وانیل را می گذاریم و قالب را می بندیم، لبه های خمیر به هم می چسبد و فرم می گیردشیرینی ها را در روغن زیاد سرخ می کنیم، پس از خنک شدن، پودر قند می پاشیم و با کمی پودر پسته خام تزئین می کنیم.

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …