طرز تهیه‌ ماهی فیله سوخاری

 طرز تهیه ماهی سوخاری رستورانی,طرز تهیه ماهی شیر سوخاری

طرز تهیه ماهی سوخاری

فیله ی ماهی سوخاری از محبوب ترین روش پخت ماهی برای کودکان و بزرگسالان می باشد. فیله ی ماهی بدون تیغ می باشد به همین دلیل طرفدار می باشد.

مواد لازم برای “ماهی سوخاری” :

ماهی از هر نوع ماهی که دوست داشتید به مقدار لازم
 سیر 2 حبه
 روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
 آرد 1 فنجان
 زعفران به مقدار لازم
نارنج یا آبلیموی تازه به مقدار لازم
نمک 1 قاشق مرباخوری
 زردچوبه 1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری
نعنا خشک 1 قاشق غذاخوری پر
تخم مرغ 1 رقم

طرز تهیه ماهی سوخاری رستورانی:

برای پخت ماهی سوخاری، ابتدا از همه به ماهی آب نارنج بزنید و بعد زعفران و نمک بزنید. و در آخر نمک بپاشید سپس سیر را نیم کوب کنید بعد به آن 2 قاشق روغن زیتون بزنید و دوباره بکوبید تا کاملا له شود و روی بخت داخلی ماهی رومال کنید و به مدت 2 ساعت استراحت بدهید تا مواد کاملا به خورد ماهی بروند (روی ماهی برش های اریب بزنید تا در دوران سرخ شدن مغز ماهی هم سرخ شود).

بعد از گذشت 1 ساعت ماهی را داخل آبکش بگذارید تا آب اضافی آن خارج شود. داخل یک کاسه با سطح صاف تخم مرغ را خوب هم بزنید تا از لختگی در بیاید. آرد و نمک و فلفل و زردچوبه و نعنای خشک شده ی پودر شده را مخلوط کنید. ماهی را ابتدا داخل تخم مرغ آغشته کرده و بعد داخل آرد بزنید.

همه جای ماهی هم به تخم مرغ و هم به آرد آغشته شود بعد آرد افزایش را از آن بگیرید تا در دوران سرخ کردن داخل روغن نسوزد. داخل تابه روغن بریزید و اجازه بدهید تا خوب داغ شود. (اگر روغن داغ نباشد شکل ماهی بهم می ریزد و امکان ازهم‌پاشیده شدن آن زیاد می باشد.) سپس دو جهت ماهی را با حرارت ملایم سرخ کنید.

طرز تهیه ماهی سوخاری,ماهی سوخاری

طرز تهیه ماهی سوخاری

نکاتی برای طرز پخت فیله ماهی:
• برای از بین بردن بوی ضخم ماهی، از سرکه و آبلیموی تازه و فلفل سیاه استفاده کنید.

بیشتر بخوانید:  نکات پخت مربا

• ادویه مناسب تهیه ماهی زردچوبه می باشد، بنابراین هرگز فراموش نکنید که این ادویه مغذی را در تهیه ماهی سوخاری به کار ببرید.

• سعی کنید چربی اضافی ماهی سوخاری را بگیرید.

• قطعاً می‌پرسید چرا توصیه می شود فیله های ماهی با شیر آغشته شوند؟ شیر هم سبب مخلوط شدن آسوده تر مواد تشکیل دهنده مایه ای می شود که پوشاننده فیله های ماهی هستند و هم از ترش کردن معده بعد از خوردن این فیله ها پیشگیری خواهد کرد.

• در انتخاب آرد سوخاری سخت گیر باشید و هرگز از آردهای سوخاری خارجی استفاده نکنید زیرا یا زمان مصرف آن گذشته یا این که از ابتدا برای تولید آن از آردهای کهنه استفاده شده می باشد. به جای مصرف این آردها، خمیر داخل نان های باگت بیات شده را بیرون بیاورید و خشک و پودر کنید. این آرد را بعد از الک کردن با ادویه طعم دار کنید و برای سوخاری کردن ماهی این پودر سوخاری خانگی را به کار ببرید.

• هرگز در کنار ماهی گوجه فرنگی خام و حلقه شده قرار ندهید زیرا تجربه نشان داده می باشد این سبزی بر طعم ماهی غالب می باشد و جلوگیر درک طعم واقعی آن می‌شود. به همین دلیل هر سبزی ای هرچند مغذی باشد، در کنار ماهی قرار ندهید زیرا ممکن می باشد طعمی خوشایند را با این منبع پروتئینی ایجاد نکند.

 

مطلب پیشنهادی

فواید گوشت مرغ

اگر بخواهیم گوشت مرغ را در 1 کلام شرح دهیم، “همه کاره بودن” توضیح مناسبی …