طرز تهیه مربای پرتقال حلقه ای

درست کردن مربای پرتقال حلقه ای,طرز درست کردن مربای پرتقال حلقه ای طرز تهیه مربای پرتقال

حلقه ای مواد لازم برای مربای پرتقال حلقه شده: 1 کیلو پرتقال، 1 کیلو شکر، 3 لیوان آب، 3 لیتر آب اضافی، 1 قاشق غذاخوری گلوکز، 1 قاشق غذاخوری آب پرتقال طبیعی، 1 لیوان پرتقال طرز تهیه مارمالاد حلقه ای پرتقال: در ظرف نسبتاً بزرگی سه لیتر آب بریزید و نمک اضافه کنید و حل کنید و رزرو کنید و سر و ته پرتقال را جدا کرده و با وسیله تیز برش های نازک درست کنید و خیس کنید در آب قرار دهید و نمک به مدت 5 ساعت شکر و 3 پیمانه آب و گلوکز را در ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شکر حل شود. پرتقال ها را از آب و نمک خارج کنید و با آب سرد معمولی بشویید و در آبکش بریزید و بعد از مدتی جوش آمدن شکر حلقه های پرتقال را اضافه کنید و بگذارید مربا غلیظ شود تا خراب نشود سپس آبغوره را اضافه کنید. پرتقال تازه را بعد از چند جوش خاموش کنید و 24 ساعت در همان ظرف استراحت دهید سپس در ظرف مورد نظر انتقال دهید و در یخچال نگهداری کنید، امیدوارم درست کنید و از طعم آن لذت ببرید، فوق العاده است.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه جگروز غذای سنتی لرستان

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …