طرز تهیه کازان کباب ترکیه ای

طرز تهیه کازان کباب, درست کردن کازان کباب, نحوه درست کردن کازان کباب طرز تهیه کباب کازان غذای سنتی ترکی
اورفا کباب کازان – معروف از منطقه سانلیورفا در جنوب شرقی ترکیه. این کباب با بادمجان در سینی فر یا به سادگی اورفا در منزل تهیه می شود. اما می توان آن را در تابه نیز تهیه کرد. طبخ این غذا ساده است، می توانید از نتیجه آن لذت ببرید. طرز تهیه کباب کازان بسیار خوشمزه، معطر و مطبوع: مواد لازم برای کباب اورفا کازان: بادمجان، گوشت چرخ کرده، 1 کیلوگرم، گوجه فرنگی 500 گرم، 1 کیلوگرم سیر، 4 عدد گوجه فرنگی، 1 قاشق غذاخوری پیاز، 1 قاشق غذاخوری، زیره سبز، 1 قاشق چایخوری. فلفل دلمه ای فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری جعفری 1 بسته سماق به مقدار لازم ذرت به مقدار لازم فلفل سبز (اختیاری) به مقدار لازم طرز تهیه برای پختن کباب اورفا کازان: پوست گوجه ها را به صورت ضربدری برش دهید و به مدت 1 دقیقه در آب جوش قرار دهید سپس آن را خارج کرده و روی آن آب بریزید و خنک کنید تا پوست آن جدا شود. گوجه فرنگی های بدون پوست را با چاقو ریز خرد کرده، پیاز را رنده کرده و جعفری را ریز خرد کرده و سیر را به صورت خلال های نازک برش دهید. پیاز رنده شده، جعفری خرد شده، نمک و ادویه را به گوشت اضافه کنید.با دست خوب ورز دهیددر تابه ای روغن نباتی را داغ کرده، رب گوجه فرنگی را اضافه کرده، هم بزنید و حدود 3 دقیقه تفت دهید، سپس گوجه فرنگی و نمک را اضافه کنید، اگر می خواهید آب گوشت خیلی غلیظ شود، بعد از 5 دقیقه اضافه کنید. حدود 150 میلی لیتر یا کمی کمتر آب بجوشانید و به سس اضافه کنید و حدود 2 تا 3 دقیقه بپزید. تا کمی غلیظ شود. مواد لازم برای تهیه ی کازان کباب, پخت کازان کباب, طرز پخت کازان کباب طرز تهیه کباب کازان ترکی و تهیه بادمجان ها

بادمجان ها را به ورقه های عمیق به عرض حدود 3 سانتی متر برش دهید تا از یک طرف بادمجان ها جدا نشوند. در ماهیتابه کمی روغن نباتی گرم کنید. بادمجان ها را داخل آن بریزید و در آن را ببندید و هر طرف را حدود 2 دقیقه تفت دهید. باید نرم باشند بعد از خنک شدن بادمجان ها برش ها را با گوشت چرخ کرده ای که برای شام آماده می کنید پر کنید. بادمجان آماده شده را در ظرف مخصوص فر یا سینی فر قرار دهید. بادمجان ها را به صورت هلالی بچینید تا تزیین شود، سیر و فلفل سبز را اضافه کنید سپس سس گوجه فرنگی را بریزید. در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 40 تا 60 دقیقه بپزید و سرو کنید.این غذا را می توانید با برنج یا بلغور یا نان تازه سرو کنید.سس نباید خشک یا خیلی روان باشد. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه ترشی لبو و انار به روش های متفاوت

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …