طرز تهیه کرم فندق

تهیه کرم فندق, درست کردن کرم فندق

کرم فندق دسری خوش طعم و خوشمزه

آماده سازی : 20 لحظه
پخت : 10 لحظه

مواد مورد نیاز سمت تهیه کرم فندق برای 4 نفر :

 فندق بو داده و خرد شده 60 گرم
 شکر 30 گرم
وانیل 1/4 قاشق چای خوری
نمک 1/8 قاشق چای خوری
زرده تخم مرغ 2 رقم
خامه قنادی زده شده 160 گرم
شیر جوش 1 پیمانه
پودر ژلاتین 3 قاشق چای خوری
آب سرد 1/3 پیمانه

مرحله باز کردن ژلاتین:
پودر ژلاتین و شکر را با هم مخلوط کرده و سپس آب سرد را افزایش کرده و پس از 2 لحظه روی بخار کتری قرار می دهیم تا ژلاتین در آب حل و روشن شود.

تهیه کرم فندق:
زرده تخم مرغ و نمک و وانیل و شکر را با همزن خوب می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود.

شیر جوش را افزایش کرده و سریع هم می زنیم تا تخم مرغ سفت نشود.

ژلاتین باز شده را افزایش کرده ، سپس به مدت 2 لحظه روی حرارت مستقیم قرار می دهیم و با همزن دستی مخلوط می کنیم تا ته نگیرد.

بعد از این مدت از روی حرارت برداشته و مرتب هم می زنیم تا کمی از حرارت مایع کم شود
سپس فندق و خامه را افزایش کرده و داخل قالب مورد نظر ریخته و به مدت 3 ساعت داخل یخچال می گذاریم.

منبع: خوی وب و بریونی

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه شیرینی بادام سوخته یا بادام آبنباتی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …