مواد لازم:
هویج | 3 كیلوگرم |
شكر | یك كیلوگرم |
آب | به مقدار نیاز |
آب لیمو | دو قاشق سوپخوری |
طرز تهیه:
هویج ها را شسته و آن ها را چرخ كرده و یا خرد می كنیم وبعد شكر را در آب جوش می آوریم و وقتی شكر به نقطه جوش رسیده، هویج ها را به آن افزایش می كنیم و می گذاریم ملایم بجوشد تا هویج ها خوب پخته شوند و وقتی شكر آن قوام آمد از روی شعله برمی داریم و میگذاریم تا خنك شود و آنرا در کاسه مخصوص ریخته و در جای خنك نگه می داریم. (بیشتر بخوانید: طرز تهیه مربا سیب)
تذكر: برای اینكه مربا شكرك نزند، چند قطره آب لیمو به آن افزایش می كنیم.