خواص نارنگی

خواص نارنگی بسیار خاص است. نارنگی 100 نوع بیماری را درمان می کند و پوست آن نیز در التیام و سلامت بدن بسیار موثر است. نارنگی زیبایی پوست و مو را تضمین می کند.

خاصیت نارنگی,آشنایی با خاصیت نارنگی

نارنگی برای کاهش تب و دفع خون از کبد مفید است.

نارنگی حاوی ویتامین های A، B1، B2، C، پروتئین، چربی، قند، فسفر، کلسیم است.

اگر از فشار خون بالا رنج می برید، نوشیدن آب پرتقال تازه یا اضافه کردن میوه های خشک به رژیم غذایی می تواند به کاهش فشار خون و کنترل آن کمک کند.

افرادی که به پتاسیم بیشتری نیاز دارند، می توانند در زمستان امسال، پتاسیم دریافتی خود را با میوه نارنگی، پودر نارنگی یا آب میوه تکمیل کنند.

پوست نارنگی خشک یکی از مفیدترین قسمت های این میوه زمستانی برای بهبود سرفه در روزهای سرد زمستان است.

برای کاهش تب و رفع احتقان از کبد مفید است.

اگر از بی خوابی رنج می برید و نمی توانید شب ها آرام بخوابید، متخصصان تغذیه توصیه می کنند که یک یا دو ساعت قبل از خواب چند دانه نارنگی بخورید.

متخصصان تغذیه می گویند که نارنگی برای قلب مفید است و به دلیل داشتن ویتامین های C، A و B می تواند عملکرد قلب را تنظیم کند.

این میوه ادرارآور خوبی است و به همین دلیل می تواند سموم را از بدن دفع کند.

پزشکان همچنین خوردن نارنگی را به بیماران مبتلا به سرگیجه توصیه می کنند.

نارنگی حاوی مقدار زیادی منیزیم است و به همین دلیل برای کار ماهیچه ها، دستگاه گوارش و سیستم عصبی موثر است و به دلیل داشتن فسفر و کلسیم زیاد، یکی از میوه های موثر در استخوان سازی است. و استخوان ها بدن.

بیشتر بخوانید:  آشنایی با خواص هندوانه زرد

این میوه باعث پاکسازی و افزایش خون می شود.

نارنگی به دلیل داشتن مقدار فسفر و کلسیم یکی از میوه هایی است که در ساخت استخوان و اسکلت موثر است.

افرادی که از مسمومیت با الکل رنج می برند می توانند با نوشیدن آب میوه یا خوردن نارنگی تازه از شر این مسمومیت خلاص شوند. خواص سم زدایی نارنگی به بیماران کمک می کند تا به سرعت بر مسمومیت و ضعف غلبه کنند.

حاوی مقدار زیادی منیزیم است و برای عملکرد عضلات، گوارش و سیستم عصبی موثر است.

خنک و مرطوب، دل را شاد می کند، تنگی نفس را برطرف می کند، صفرا را بالا می برد و معده و کبد را آرام می کند.

نارنگی مسکن است و برای همه بیماران مفید است.

اگر می خواهید شب راحت بخوابید، دانه نارنگی بخورید.

به گفته برخی به دلیل خاصیت ضد عفونی کنندگی می تواند در درمان سیفلیس موثر باشد.

نارنگی، این میوه پاییزی لخته شدن خون، بهبود تصلب شرایین، تورم دیواره سرخرگ ها و سیاه شدن رگ ها، فلج نسبی و آنژین را درمان می کند.

این میوه خوشمزه منبع بتاکاروتن است.

ویتامین A زیادی دارد و برای پیشگیری از سرطان مفید است.

نارنگی به دلیل دارا بودن فسفر و ویتامین های فراوان، حافظه و هوش را تقویت می کند و برای سرکوب اشتها و کاهش حرارت طبیعی بدن نیز مفید است.

افرادی که از اسهال رنج می برند می توانند با خوردن میوه نارنگی به تنهایی معده خود را درمان کنند.

نارنگی علاوه بر خاصیت آرامش بخشی که دارد از جمله میوه هایی است که برای قلب و معده مفید است و به عنوان یک تسکین طبیعی برای افراد کم تحرک و افراد دارای اضافه وزن در نظر گرفته شده است.

بیشتر بخوانید:  خواص اسفناج

نارنگی در درمان بیماری های زیر مفید است.

• اضافه وزن داشتن.

• برونشیت.

• پیرسینگ.

• آسم.

• سرد.

• فشار خون بالا.

انواع بیماری های پوستی.

ویژگی های پوست نارنگی.

به گفته متخصصان تغذیه جویدن پوست نارنگی کلسترول خطرناک را کاهش می دهد و اثری مشابه داروهای شیمیایی دارد اما بدون هیچ اثری.

خواص نارنگی,آشنایی با خواص نارنگی

خوردن پوست نارنگی از بیماری های قلبی پیشگیری می کند.

آنزیم سلول های سرطانی توسط ترکیبی به نام Q40 که در پوست نارنگی یافت می شود از بین می رود.

خوردن پوست نارنگی از بیماری های قلبی پیشگیری می کند.

محتوای آنتی اکسیدانی پوست نارنگی 20 برابر بیشتر از دانه های نارنگی است.

اسهال، افسردگی، استرس و بی خوابی را تسکین می دهد.

بسیاری از ناراحتی های گوارشی را می توان با استفاده از پوست نارنگی برطرف کرد.

برای جذب غذا مفید است. نفخ و حالت تهوع را برطرف می کند. با تحریک سیستم لنفاوی به دفع مایعات اضافی و مبارزه با چاقی کمک می کند.

از پوست سبز این میوه برای درمان فشار خون پایین و التهاب استفاده می شود.

طبق طب چینی، پوست نارنگی اسهال و بیماری های ریوی را درمان می کند.

پوست نارنگی را پس از شستن در فر یا زیر آفتاب خشک کرده و به صورت پودر در می آورند. این پودر را می توان به هر غذایی از جمله سوپ، خورش، برنج، چای، مرغ و … اضافه کرد.

عوارض مصرف زیاد نارنگی

مصرف زیاد نارنگی باعث افزایش گاز روده و سوء هاضمه برای مصرف کننده می شود.

نارنگی میوه ای است که به راحتی خورده می شود و پوست آن به راحتی جدا می شود، بنابراین عمدتاً توسط کودکان مصرف می شود. بنابراین کودکان باید مراقب باشند زیرا خوردن بیش از حد نارنگی باعث اسهال و کندی حرکات روده می شود.

بیشتر بخوانید:  خواص آب طالبی

عوارض مصرف زیاد نارنگی زخم و التهاب در دهان و زبان مصرف کننده است.

دقت کنید که نارنگی مخلوط با شیر گاو نخورید. ترکیب این 2 مورد باعث درد شکم می شود. منبع: خوی وب

مطلب پیشنهادی

فواید گوشت مرغ

اگر بخواهیم گوشت مرغ را در 1 کلام شرح دهیم، “همه کاره بودن” توضیح مناسبی …