طرز تهیه ترشی مارچوبه

درست کردن ترشی مارچوبه,نحوه درست کردن ترشی مارچوبه طرز تهیه مارچوبه ترشی

مواد لازم برای ترشی مارچوبه: 400 گرم مارچوبه، 6 عدد موسیر تازه، آب، 5 پیمانه شکر، 3 قاشق غذاخوری چاشنی دلخواه، 2 تا 3 حبه سیر، 2 حبه سرکه، 2 تا 3 قاشق غذاخوری مارچوبه روغن، 2 تا 3 قاشق غذاخوری دانه خردل، 2 قاشق چایخوری نمک، 2 قاشق غذاخوری مارچوبه ترشی. : ساقه های ضخیم را از مارچوبه جدا کرده و پوست بگیرید و به قطعات 2 تا 3 سانتی متری برش دهید. تمام مواد به جز مارچوبه و شباط را در ظرف مناسبی بجوشانید. سپس مارچوبه را اضافه کنید و حدود 15 تا 20 دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید. شیشه های ترشی را در آب بجوشانید و سپس خشک کنید. شابات ها را در کف بشقاب ها قرار دهید. مارچوبه را در آب خود قرار دهید. آب جوش را اضافه کنید. در شیشه ها را محکم ببندید و در جای خنک نگهداری کنید. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه شربت به لیمو

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …