طرز حلوای زنجبیلی

حلوای زنجبیلی, درست کردن حلوای زنجبیلی این نوع حلوا یکی از حلواهای سنتی مناطق سردسیر شمال کشور و در واقع منطقه آذربایجان است و به دلیل وجود زنجبیل در ترکیبات آن، بسیار مقوی و گرم است، لذا مصرف آن توصیه می شود. در ماه رمضان مصرف کنید زیرا نه تنها قند خون را افزایش می دهد بلکه محرک معده و ضد نفخ است، به عبارت دیگر زنجبیل برای دستگاه گوارش بدن بسیار مفید است. لازم به ذکر است در این حلوا از زنجبیل به جای زعفران استفاده می شود.مواد لازم برای 6 نفر: روغن جامد، 50 گرم کره، 100 گرم آرد گندم، 2 پیمانه پودر قند، 2 پیمانه پودر زنجبیل، یک قاشق غذاخوری آماده سازی : ابتدا روغن و کره را در قابلمه ای که تفلون بهتر است و نچسب است بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن و کره آب شود. سپس آرد را کم کم به مخلوط روغن اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا خوب سرخ شود.توجه: برای اینکه مطمئن شویم مقدار آرد خوب سرخ شده است چند قاشق غذاخوری آب در بشقاب می ریزیم و کمی از آن را می گذاریم. آرد سرخ شده خمیر را با یک قاشق غذاخوری وارد آب کنید.اگر به محض قرار دادن خمیر در آب حباب‌هایی بیرون می‌آید و صداهایی به گوش می‌رسد، نشانه آن است که آرد به اندازه کافی سرخ شده است.پس از سرخ شدن آرد، ظرف را از روی شعله اجاق گاز بردارید و کنار بگذارید. حالا پودر قند را اضافه کنید و با قاشق خوب هم بزنید تا توده آرد شیرین شود. در پایان زنجبیل را اضافه کنید و دوباره مواد را خوب مخلوط کنید. بعد از اینکه آرد، روغن، پودر قند و زنجبیل کاملا مخلوط شد و خمیر حلوا به طور یکنواخت آماده شد، آن را در یک بشقاب گرد بزرگ بریزید و سطح آن را با ضربات قاشق صاف کنید تا از همه طرف به یک قطر برسد. به این ترتیب مواد خمیر کاملاً به هم چسبیده و فشرده می شوند (با دست هم قابل انجام است) سپس ظرف حلوا را می گذاریم تا خنک شود. پس از خنک شدن، با یک چاقوی بزرگ به مربع یا مستطیل تقریباً یکسان برش دهید و هر برش را جداگانه سرو کنید. البته برای تزیین این حلوا از مخلوط هل و پودر قند استفاده می شود. سپس مقداری شکر آسیاب شده و 3 عدد هل خرد شده را با هم مخلوط کرده و در انتها روی حلوا بریزید.

منبع: خوی وب

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه زولبیای مصری

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …