خواص و مضرات مصرف تربچه


فواید تربچه برای بدن, خواص و مزایای درمانی تربچه, طبع تربچه خواص و فواید تربچه
تربچه سرشار از فیبر، مواد معدنی و ویتامین های مورد نیاز بدن است و یکی از بهترین سبزیجات برای تقویت سیستم ایمنی، تصفیه بدن و افزایش متابولیسم چربی ها است، در دسته بندی قرار می گیرد. تابستان تربچه سرشار از فیبر، مواد معدنی و ویتامین های مورد نیاز بدن است، سعی کنید همیشه آن را با سبزیجات استفاده کنید. اگر از طرفداران اسموتی هستید، می توانید برای پاکسازی بدن و افزایش متابولیسم، یک یا دو عدد تربچه را به مخلوط اسموتی روزانه خود اضافه کنید. فواید تربچه برای بدن تربچه سرشار از ویتامین های C، K، B6، نیاسین و اسید فولیک است. نکته مهم برای افرادی که به دنبال تقویت سیستم ایمنی هستند این است که برگ های این گیاه 6 برابر بیشتر از ریشه ویتامین C دارد، بنابراین اگر هدف شما تقویت سیستم ایمنی است، حتما از تربچه به همراه برگ های آن استفاده کنید. تربچه غنی است، حاوی مواد معدنی مانند کلسیم، پتاسیم، مس، اسید فولیک و آنتوسیانین است که یک آنتی اکسیدان قوی است.مصرف تربچه در سبد غذایی باعث تسهیل حرکت روده می شود که منجر به بهبود تدریجی اشتها و پیشگیری از یبوست می شود.خواص تربچه قرمز, خواص تربچه و محل رشد آن, آشنایی با خواص تربچه تربچه در طب سنتی گرم و خشک است تربچه در طب سنتی ایران گرم و خشک است برای تهیه شیره از تربچه کوچک و جوان برگ استفاده کنید. آب تربچه طعمی تند دارد و بهتر است با سایر میوه ها و سبزیجات استفاده شود. نوشیدن آب تربچه به کاهش تب و التهاب کمک می کند. آب تربچه خام برای پاکسازی و نرم کردن مخاط بدن از جمله مخاط بینی، سلول ها و مجاری استفاده می شود. از معده، کیسه صفرا، کبد، روده، کلیه و ریه ها نیز می توان برای درمان روماتیسم استفاده کرد.آب تربچه رنگ چهره را روشن می کند، قدرت را افزایش می دهد، احتقان کبد را پاک می کند، سنگ کیسه صفرا و سنگ کلیه، آلرژی و خارش را از بین می برد. کهیر، یرقان و سرفه خشک. مصرف روزانه ترکیب یک قاشق غذاخوری آب تربچه با یک قاشق غذاخوری عسل، سه بار در روز، در درمان بیماری هایی مانند سرفه معمولی، سیاه سرفه، گلودرد و ناراحتی های ریوی بسیار مفید است.طبع تربچه, خواص تربچه در طب سنت خواص تربچه خواص تربچه تنظیم متابولیسم و ​​افزایش متابولیسم چربی پیشگیری از سرطان از جمله سرطان روده بزرگ، پروستات و سینه، کلیه، معده خاصیت صاف کردن بدن به ویژه در غشاهای مخاطی بینی، سلول ها و ریه ها آب تربچه به درمان روماتیسم کمک می کند.• بهبود گردش خون • کاهش تب • روشن کردن رنگ صورت • جلوگیری از فعالیت آنزیمی که باعث ایجاد پلاک دندانی می شود • جلوگیری از پوسیدگی دندان و از دست دادن دندان • بوی تربچه برای سینوس ها مفید است • جلوگیری از لخته شدن خون سینوس ها • تاثیر مثبت بر تخریب سلول های سرطانی در روش شیمی درمانی • قند خون را پایین می آورد و برای بیماران دیابتی مفید است • تربچه ادرار آور است و به بهبود مشکلات سیستم ادراری کمک می کند • مقدار زیاد تربچه فیبر به هضم و جذب آب کمک می کند و یبوست را برطرف می کند و مصرف منظم آن از ایجاد یا گسترش بواسیر جلوگیری می کند. یکی از غذاهای مفید برای کاهش وزن تقویت مو با تربچه آب تربچه به صورت موضعی جریان خون را افزایش می دهد. سر و به تقویت پیاز مو کمک می کند و باعث رشد مجدد مو می شود.خواص تربچه برای پوست تربچه حاوی ویتامین C، فسفر، روی و برخی ویتامین های گروه B است که برای سلامت پوست بسیار مهم است. آب تربچه به رطوبت رسانی و حفظ آب بین سلولی پوست کمک می کند.برای این منظور مقداری تربچه له شده را در یک کیسه کتان بریزید و روی صورت خود قرار دهید.یک مشت دانه تربچه را در چهار لیوان آب به مدت 15 دقیقه بجوشانید و بگذارید خنک شود. این تونر روزانه را به طور منظم روی جوش‌های سر سیاه و لکه‌ها با پنبه بمالید. جوشانده دانه تربچه برای از بین بردن جوش های سر سیاه و لک های صورت مفید است، مقوی دانه تربچه برای کاهش درد و التهاب ناشی از نیش حشرات نیز قابل استفاده است، رفع کبودی زیر چشم، اثر ضربه و جای زخم و کک و مک با ضماد ترب و عسل. آب ترب روی پوست از نیش حشرات جلوگیری می کند. ، اسیدها و آنزیم ها تربچه بیلی روبین را که باعث زردی می شود از خون خارج کرده و کبد را سم زدایی می کند. علاوه بر این تربچه حاوی آنزیم های شبیه میروزیناز، دیاستاز و استئار است که در پیشگیری از عفونت و زخم کبد و کیسه صفرا موثر است.فواید تربچه برای برونشیت، آسم و اختلالات تنفسی تربچه خاصیت خلط آور دارد و خلط دستگاه تنفسی از جمله بینی، گلو، نای و ریه ها را در اثر سرماخوردگی، عفونت و آلرژی کاهش می دهد.مصرف 1 قاشق غذاخوری آب تربچه با عسل 3 بار در روز برای درمان بیماری هایی مانند سرفه معمولی، سیاه سرفه، گلودرد و ناراحتی های ریوی مفید است خواص دانه تربچه نوشیدن آب تربچه به کاهش تب و التهاب کمک می کند دانه تربچه همراه با گشنیز کمک می کند برای پاکسازی معده و درمان مسمومیت نوشیدن آب تربچه به کاهش تب و التهاب کمک می کند. دانه تربچه ترشح شیر مادر را افزایش می دهد. برای درمان سوزش سر دل استفاده می شود. میزان ویتامین C موجود در برگ تربچه 6 برابر بیشتر از خود تریشه است و برای درمان سرماخوردگی و تقویت سیستم ایمنی بدن به خصوص در فصل سرما بسیار مفید است.تقویت چشم با آب برگ تربچه اگر به عنوان سبزی استفاده شود می تواند به هضم غذا کمک کند. مصرف تربچه در بارداری، فواید و خطرات مصرف تربچه در بارداری • مصرف روزانه یک وعده تربچه می تواند مواد مغذی مهمی برای جنین فراهم کند • تربچه سرشار از کلسیم است که به رشد استخوان ها کمک می کند. و ماهیچه های جنین اسید فولیک موجود در تربچه می تواند از نقایص مادرزادی جلوگیری کند.• شستشوی کامل تربچه قبل از مصرف بسیار مهم است.طبق گفته دانشگاه ایالتی کلرادو، سیستم ایمنی بدن زنان در دوران بارداری کاهش می یابد و آنها مستعد ابتلا به بیماری هستند. غذاهایی که در خاک های آلوده رشد می کنند احتمالاً حاوی توکسوپلاسموز هستند. این میکروب ها می توانند از سبزیجات خام به بدن منتقل شوند و باعث عفونت های مختلف شوند. استفاده از سبزیجات خام می تواند احتمال ابتلا به سالمونلا و عفونت E.coli را افزایش دهد. تب و کم آبی مرتبط با این عفونت ها می تواند بر سلامت کودک شما تأثیر منفی بگذارد. در موارد نادر در صورت افزایش عفونت باعث سقط جنین، مرده زایی و زایمان زودرس می شود. ارزش غذایی 100 گرم تربچه، انرژی (کالری)، 16 کیلو کالری، کربوهیدرات، 3.40 گرم، پروتئین، 0.68 گرم، چربی، 0.10 گرم، آب ، 95.27 گرم، فیبر، 1.60 گرم، شکر، 1.86 گرم، کلسترول، 0.00 میلی گرم ویتامین K، 1.30 میکروگرم ویتامین C، 14.80 میلی گرم تیامین (B1) 0، 0.1 میلی گرم ریبوفلاوین (B2) 0.04 میلی گرم ریبوفلاوین (2B3) 0.04 میلی گرم ریبوفلاوین (2B3) 6.50 میلی گرم اسید پانتوتنیک (B5) 0.17 میلی گرم ویتامین B6 0.07 میلی گرم فولات (B9) 25.00 میکروگرم کلسیم 00 میلی گرم آهن 0.34 میلی گرم منیزیم 10.00 میلی گرم فسفر 20.00 میلی گرم پتاسیم 233.00 میلی گرم سدیم 3900 میلی گرم روی 0.28 میلی گرم مس 0.05 میلی گرم منگنز 0.07 میلی گرم سلنیوم 0.60 میکروگرم.

نوشته خواص و مضرات مصرف تربچه اولین بار در خوی وب. پدیدار شد.

بیشتر بخوانید:  خواص و مضرات عدس





مطلب پیشنهادی



اسرار خانه داری بوک چوی چیست؟ آشنایی با بوک …

مطلب پیشنهادی

فواید گوشت مرغ

اگر بخواهیم گوشت مرغ را در 1 کلام شرح دهیم، “همه کاره بودن” توضیح مناسبی …