چکار باید کنیم پنیر پیتزا کشدار شود؟

کش آمدن پنیر پیتزا, با رعایت این نکات پنیر پیتزایی کشدار تر داشته باشید, برای کش اومدن پنیر چه باید کرد

کش آمدن پنیر پیتزا

رازهای کش آمدن پنیر پیتزا

پنیر یکی از محصولات لبنی می باشد که در همه جا زیاد استفاده می‌شود. قطعا همه ی شما دوست دارید پیتزایی کشدار درست کنیم و مثل یک سرآشپز پیشه ای هنر خود را نشان دهید چون یکی از دلیل‌ها لذت بخش بودن خوردن پیتزا کشدار بودن آن می باشد که کودکان هم از طرفداران اصلی آن محسوب می شوند و البته مزه فوق العاده پنیرپیتزا در پیدا کردن این همه طرفدار بی علت نیست.

برای کش دار شدن بیشتر پنیر پیتزا چه کار باید کرد؟

– بیرون آوردن پنیر پیتزا از یخچال

پنیر پیتزا را از فریزر بیرون بیاورید تا یخ آن باز شود و به دمای محیط برسد. با این کار پیتزا پس از پخت بهتر کش می‌آید.

– استفاده از مقدار زیاد پنیر پیتزا

پنیر پیتزا را روی سس بریزید. حجم این پنیر باید زیاد باشد تا کشدار شود. تا اندازه ای که ۹۰ درصد مقدار پنیر باید زیر مواد باشد و ۱۰ درصد دیگر روی مواد. می‌توانید از ترکیب پنیر گودا هم استفاده کنید.

کش آمدن پنیر پیتزا, با رعایت این نکات پنیر پیتزایی کشدار تر داشته باشید,چی کار کنم پنیر پیتزا کش بیاد

با رعایت این نکات پنیر پیتزایی کشدار تر داشته باشید

– دما و هنگام قرار دادن پیتزا داخل فر

برای پخت پیتزا به طور دقیق نمیتوان گفت پیتزا در چه دما و چه مدت زمانی آماده می شود چون نوع فر کاملا در این کار تاثیر گذار می باشد و بنابراین چنانچه پیتزای شما خوب در نیاید می توانید با کم و زیاد کردن دمای فر و مدت زمانه آن نقطه ی ذوب آن را با توجه به نوع فر خود به دست آورید و از آن به بعد دمای خود را روی همان تنظیم کنید اما اغلب پنیر در فر ریلی استاندارد در دمای 270 درجه و زمانه 7 لحظه پخته می شود.

بیشتر بخوانید:  خواص زردک یا هویج ایرانی
نکته مهم

قطعا قبل از قرار دادن پیتزا داخل فر، فر به طور کامل داغ باشد در غیر اینصورت امکان دارد خمیر خشک شود ولی پنیر هنوز باز نشده باشد.

– اندازه ی گرایش های پنیر پیتزا چقدر باشد؟

گرایش های پنیر پیتزا به دو نوع ریز و درشت در بازار وجود دارد ولی شما موعد استفاده از پنیر را به طور کامل نرم کرده و روی پیتزا بریزید این کار سبب می شود پنیر بهتر و به طور یکنواخت  باز می شود.

کش آمدن پنیر پیتزا, با رعایت این نکات پنیر پیتزایی کشدار تر داشته باشید,راز کش آمدن پنیر پیتزا

برای کش اومدن پنیر چه باید کرد

– شیوه قرار دادن مواد روی پنیر پیتزا

نکته اول اینکه روی خمیر را با پنیر پیتزا بپوشانید این کار سبب می شود مواد از خمیر سوا نشود و پنیر هم بهتر باز شود.

نکته دوم اینکه موادی مشابه گوجه فرنگی را که در لایه ی آخر قرار می دهیم فعالیت کنید خیلی نباشد و یا حلقه های بزرگ نگذارید چرا که این کار جلوگیر ردشدن حرارت می شود و پنیر به صورت یکسان باز نمیشود امکان دارد قسمتی سوخته و قسمتی هنوز خام باشد و همینطور وجود گوجه و یا دیگر مواد تر  زیاد باشد امکان دارد روی پیتزا آب بیاندازد.

– آب زدن روی پنیر پیتزا

قدری آب روی پنیر اسپری کنید اینکار سبب می شود نم پنیر قدری بیشتر شود و کش پنیر خود را بهتر نشان می دهد.

کش آمدن پنیر پیتزا, با رعایت این نکات پنیر پیتزایی کشدار تر داشته باشید, چکار کنیم پنیرپیتزا کشدار شود

راز کش آمدن پنیر پیتزا

– چه زمانه پیتزا درست شده می باشد؟

هنگامی که روی پنیر نقطه های ریز طلایی به وجود آورد و به اصطلاح گل بیاندازد، پیتزای شما آماده می باشد یکی از نشانه های با کیفیت بودن پنیرپیتزا گل پنیر است که نقطه های ریز طلایی یا قهوه ای روشن باشد.

بیشتر بخوانید:  انواع چای و خواص آن ها

 

مطلب پیشنهادی

فواید گوشت مرغ

اگر بخواهیم گوشت مرغ را در 1 کلام شرح دهیم، “همه کاره بودن” توضیح مناسبی …