طرز تهیه مارمالاد سيب جنگلى

طرز تهیه مارمالاد سيب جنگلى,پخت مارمالاد سيب جنگلى مصرف: صبحانه، آماده سازی: 120 دقیقه، پخت: 120 دقیقه، مواد لازم برای تهیه مربای سیب وحشی: سیب درختی، 1 کیلوگرم، شکر، 1 کیلوگرم، آب، 4 تا 5 لیوان چوب دارچین، 3 عدد انیسون، به مقدار لازم کشمش و خلال بادام زعفران آب شده لازم 2 قاشق غذاخوری آبلیمو طرز تهیه: سیب ها را بشویید و پوست بگیرید و در قابلمه ای نگینی خرد کنید و شکر و آب را مخلوط کنید و سیب ها را اضافه کنید و روی آن بگذارید. آتش را با حرارت ملایم تا آب به جوش بیاید، نرم کرده و می گذاریم تا سیب آرام آرام بپزد، هل و دارچین را بعد از جوشیدن اضافه می کنم و می گذارم مربا آرام آرام بپزد و دو ساعت له شود، سپس بادام و کشمش و زعفران حل شده را به آن اضافه می کنم. و نیم ساعت دیگر بگذارید، مربای سیب وحشی ما پخته و نرم است، البته مرتب به هم زدن ادامه می دهیم، باید مرتب هم بزنید و یادتان باشد که آتش باید باشد. در حد متوسط. آبلیمو رو اضافه کردم و گذاشتم مربای سیب وحشی چند ساعت تو همون قابلمه استراحت کنه تا سرد بشه و سفت بشه، یه بطری خریدم و تو یخچال نگه داشتم. .
بیشتر بخوانید:  طرز تهیه شکلات مارسیپانی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …