طرز تهیه ماهی دودی گیلان

ماهی دودی شمال یکی از سوغاتی های معروف بازار شمال است و امکان ندارد سری به بازار شمالی بزنید و ماهی دودی آویزان شده به ریسمان را نبینید. دود کردن ماهی یکی از روش های سنتی برای نگهداری و ماندگاری بیشتر ماهی است که به دلیل طعم بی نظیرش همچنان محبوب است. ماهی دودی چگونه درست می شود؟ماهی دودی گیلان بسیار معروف و پرطرفدار است و نمی توان از کنار بازار گیلان گذشت و ماهی دودی گیلان را که به طناب آویزان است ندید. از قدیم الایام از دود کردن و نمک پاشی ماهی برای افزایش ماندگاری ماهی استفاده می شده است و امروزه با وجود یخچال و افزایش ماندگاری ماهی با انجماد به دلیل طعم خاص چه چیزی به ماهی دود می دهد ماهی دودی طرفداران خاص خود را دارد ماهی دودی چیست برای تهیه ماهی دودی ابتدا ماهی را نمک زده و سپس در اتاق مخصوص دود می کنند. از آنجایی که ماهی دودی نمک زیادی دارد، معمولاً به عنوان طعم دهنده همراه با لوبیا قطاق، تره فرنگی و ترشی ماهی سرو می شود.ماهی دودی به دلیل شوری زیاد به عنوان غذای اصلی مصرف نمی شود و به عنوان نمک در سفره قرار می گیرد.بهتر است از مصرف ماهی دودی در دوران بارداری خودداری کنید زیرا حاوی نمک زیادی است. روش طبخ ماهی دودی به صورت سنتی با ماهی تابه و بخارپز است، اما برای پخت ماهی دودی می توانید از روش های دیگر طبخ ماهی استفاده کنید. برای آموزش پخت ماهی دودی شمال با ما همراه باشید. طرز تهیه ماهی دودی گیلانی, ماهی دودی شمال, دودی کردن ماهی شوری ماهی دودی را چگونه بدست آوریم بعد از خرید ماهی دودی شستن آن ضروری نیست هر زمان که خواستید می توانید از ماهی دودی استفاده کنید. برای به دست آوردن شوری ماهی دودی، پس از خرید ماهی دودی، فلس، سر و دم آن را جدا کرده و به مدت 10-5 ساعت در آب سرد قرار دهید و چند بار آب آن را عوض کنید تا از شوری ماهی کاسته شود. ، اما هنوز مقدار زیادی نمک در ماهی باقی مانده است، به همین دلیل است که اکثر شمالی ها از ماهی دودی به عنوان غذای جانبی استفاده می کنند نه غذای اصلی. مصرف ماهی دودی در بارداری حتی اگر شور باشد صحیح نیست و بهتر است مراقب باشید.طرز تهیه ماهی دودی در فر, ماهی دودی, طرز تهیه ماهی دودی گیلانی طرز تهیه ماهی دودی شمال

مواد ماهی دودی گیلان برای 3-6 نفر، برنج، 3 لیوان فرانسوی دسته دار، روغن، 3 قاشق غذاخوری نمک، 1 قاشق چایخوری ماهی دودی، یک حلقه به قطر 5 سانتی متر.برنج را شسته و در قابلمه بریزید و تا ارتفاع 1 انگشت بالای برنج به قابلمه آب اضافه کنید. کمی نمک به برنج اضافه کنید. بهتر است برنج شما کم نمک یا بدون نمک باشد تا شوری ماهی دودی را جبران کند، حرارت را زیاد کنید تا بجوشد سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید آب برنج به آرامی خارج شود. روغن یا کره را به برنج اضافه کنید. طرز تهیه کتلت ماهی دودی شمال یک تکه ماهی دودی را در یک کاسه چینی بریزید و روی برنج بگذارید و سپس اجازه دهید برنج بجوشد. به این ترتیب ماهی دودی را با برنج دم می کنند. بعد از 30-45 دقیقه، مخزن ماهی را بردارید و آب آن را دور بریزید. پوست ماهی را جدا کرده و تکه تکه کنید و با پوشش شمالی بخورید. ماهی دودی شمال به همین ترتیب پخته می شود اما پس از نمک زدن ماهی دودی شمال با کمی روغن سرخ می شود و با برنج میل شود. .

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه مربای گل محمدی

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه مربا گلابی

مواد لازم: 800 گرم شکر، گلابی یا سیب، 1 کیلو آب، کمی سرکه، 1/3 پیمانه …