طرز تهیه پای مرنگ لیمو


درست کردن پای مرنگ لیمو, نحوه ی درست کردن پای مرنگ لیمو,طرز پخت پای مرنگ لیمو طرز تهیه پای مرنگ لیمویی
پای مرنگ لیمویی یکی از شیرینی های پرطرفدار است که می توانید پای مرنگ لیمویی را حداقل یک روز قبل تهیه کنید. قبل از زمان سرو نباید آن را خیلی زود درست کنید. آبلیمو، یک چهارم پیمانه تخم مرغ، سفیده و زرده جدا شده، 3 عدد کره بدون نمک، 1 قاشق غذاخوری پوست لیمو، 1 قاشق غذاخوری مایه کیک پخته و خنک شده، 1 عدد مسنایمگ، 1 ماده برای پای مرنگ لیمویی، طرز تهیه تهیه پای مرنگ لیمویی: فر را با دمای 200 درجه فارنهایت گرم کنید. سپس در یک قابلمه ۱ پیمانه شکر، آرد، نشاسته ذرت و نمک را با هم مخلوط کنید. خوب بزنید تا ترکیب شود. آب و آب لیمو را اضافه کنید و روی حرارت متوسط ​​بپزید و مرتب هم بزنید تا مخلوط غلیظ شود. غلظت آن باید به اندازه ای باشد که پشت قاشق را بپوشاند.مراحل تهیه ی پای مرنگ لیمو, مراحل پخت پای مرنگ لیمو, طرز تهیه ی شیرینی پای مرنگ لیمو مواد را مخلوط کرده و گاز را روشن کنید در یک کاسه کوچک، زرده های تخم مرغ را بزنید و به آرامی کمی از مخلوط داغ را اضافه کنید و همیشه هم بزنید.مخلوط تخم مرغ را دوباره داخل قابلمه بریزید و به مدت 1 دقیقه با هم زدن مرتب بپزید. غلظت مواد باید مانند پودینگ باشد سپس مخلوط را از روی حرارت بردارید و کره و پوست لیمو را اضافه کنید. هم بزنید تا ترکیب شوند، سپس داخل پوسته پای آماده شده بریزید. زرده را به مواد غلیظ شده اضافه کنید برای تهیه مرنگ سفیده را در ظرف بزرگی بزنید تا کف کند. (البته ساده ترین کار این است که آن را در مخلوط کن یا با همزن دستی انجام دهید.) 6 قاشق غذاخوری شکر باقی مانده را قاشق به قاشق اضافه کنید. به هم زدن ادامه دهید تا قله های سفت تشکیل شود و مرنگ را با دقت روی مایع داغ پخش کنید. شما باید تمام قسمت های پا را بپوشانید، در صورت تمایل می توانید آن را به طور نامنظم بپوشانید. سپس به مدت 5 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید یا تا زمانی که قسمت های مرنگ کمی طلایی شود. مطمئن شوید که مرنگ شما هنگام لمس سفت شود. در حین پخت آن را برگردانید تا به طور یکنواخت قهوه ای شود، از فر خارج کنید و اجازه دهید در دمای اتاق خنک شود تا کاملا سرد شود. اگر نمی خواهید فوراً آن را سرو کنید.3-6 ساعت قبل از سرو، بدون درب در یخچال بگذاریدطرز تهیه پای مرنگ لیمویی, مراحل تهیه ی پای مرنگ لیمو, مراحل پخت پای مرنگ لیمو مرنگ را کامل کنید نکات و ترفندهای پای مرنگ لیمویی:• من این پای مرنگ لیمویی را دوست دارم و از نسخه اصلی شیرین تر است. اگر دوست دارید پایتان کمی ترش تر باشد، آب آن را نصف پیمانه کم کنید و آب لیمو را نصف پیمانه افزایش دهید.وقتی مرنگ را اضافه می کنید، مطمئن شوید که مواد پایتان داغ است، فقط به اندازه کافی اضافه کنید. مرنگ به سرعت تا زمانی که با فیلینگ هنوز گرم است، می توانید آن را به پای اضافه کنید.• مرنگ را حتما تا لبه های پای پهن کنید. این کار از چروک شدن مرنگ جلوگیری می کند • کیک از آن دسته کیک هایی است که نباید قبل از ۱ روز درست کنید. هر چه کیک بیشتر در یخچال بماند، مرنگ چسبناک تر می شود. می توانید نان را از قبل درست کنید.پخت پای مرنگ لیمویی, روش درست کردن پای مرنگ لیمویی, طرز تهیه پای مرنگ لیمویی وقتی پای مرنگ لیمویی شما پخته شد، برش بزنید و بخورید ارزش غذایی 1 تکه پای مرنگ لیمویی: اندازه سرو: 1 تکه کالری: 298 شکر: 35 گرم سدیم: 232 میلی گرم چربی: 9 گرم چربی اشباع نشده: 9 گرم چربی اشباع نشده: 4 گرم چربی ترانس: 0 گرم کربوهیدرات: 52 گرم فیبر: 0 گرم پروتئین: 3 گرم کلسترول: 78 میلی گرم



مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ورقه های شکلات رولی برای تزیین کیک ها

می توانید از این ورقه های شکلاتی در تزیین کیک ها و شیرینی ها استفاده …